Karmøygeddon 24

Ohmwork, powertrio fra Tromsø

av yngve

Shadow Tech Teaser 5 Her snakker vi hardrock med driv og melodi, tuftet på en miks av 70- og 80-tall. 

Vokalist og gitarist Anders stakk til meg litt info, her leser du litt om bandet og sjekke ut en teaser.

Bandet forteller selv at det ikke kun er snakk om å se seg tilbake: "Stilmessig kan man forestille seg at bandet har den ene foten i sent 70-tall og den andre i 2015. Bandet karakteriseres som høyt og kraftfullt i sitt musikalske uttrykk, ispedd mye melodiøsitet."

Harald@Blackmoon, et norsk progressivt blad, sa dette om bandet: "Jeg hadde akkurat fått hentet forfriskninger da det brakte løs fra trioen på scenen. Dunder og spetakkel, dette var tungt, fort og rått. I det som føltes som øredøvende stillhet etter første låt snur naboen seg mot meg og gliser – jææææævlig bra!, en setning som vi begge gjentok en rekke ganger utover kvelden. Dette var god gammeldags tungrock."

Medlemmene, Anders L. Rasmussen (vokal og gitar), Helge Nyrud (bass) og trommeslager Børge Bendiksen har "...mange år bak seg i utallige rockeband både fra Tromsø og utenbys."

Om skiva: "ShadowTech ble spilt inn hos Lydproduksjon (Tromsø) i august 2014. Bandet spilte inn alle ni låtene i løpet av tre dager! Dette var en kalkulert risiko der bandet ønsket et uttrykk som var upolert og ekte. ShadowTech er Ohmwork live i studio, så nærme som du kommer. Albumet slippes 29. mai og blir feiret med konsert på Isbjørn Scene (Studenthuset driv i Tromsø)."

Ohmwork@Facebook

Shadowtech Artwork