Karmøygeddon 23 B

Mosh-Pit Justice "The Fifth Of Doom"

av steinar selstø

Mosh Pit Justice 20Selskap: Iron Shield/PURE STEEL RECORDS

Release. 14.08.20

Denne versjonen, CD-en fra Iron Shield, er limitert til 300 eksemplarer, men det er ingen grunn til å skynde seg, for dette er heller skrale saker.

Mosh-Pit Justice@Facebook

Bulgarernes metal, som er i landskapet US power/thrash, er for så vidt grei nok, men vokalisten ødelegger det som kunne vært. Fyren prøver for hardt. Altfor, altfor hardt. På vokalpaletten finnes mange forskjellige varianter, og han er innom flere av dem. Kapasiteten er dog så begrenset at han burde lagt bånd på seg. Når han viser seg fra sin aggressive side, funker det så vidt. Idet han går for den melodiøse varianten med mye vibrato, tryner han fullstendig og det er pussig at man ikke ser dette selv. Tittellåta er det grelleste eksempelet.

Utover dette serveres man helt ok metal. Ikke dårlig, bare så gjennomsnittlig at det blir kjedelig målt opp mot de gode og de beste. Det er ok tyngde i materialet og det svinger, men minneverdige riff eller annet florerer det ikke akkurat med. Det man fortrinnsvis husker er ulinga til mannen bak mikrofonen, og det er definitivt ikke et pluss for bandet. 

2/10

Tracklist:

  1. Designed to Suffer
  2. Destined to Row
  3. Voices Belo
  4. Into the Light
  5. Down We Bleed
  6. The Fifth of Doom
  7. To Find Peace
  8. My Transgressions