Karmøygeddon 23 B

Matterhorn, proggere med skive

av yngve

Progrockbandet stiller med høstutgivelse.

Tommy kjenner vi jo godt, han er drivkraften og mannen bak Matterhorn. Fra før har Tommy gjort sitt i metalbandet Griffin og det alternative rockeorkesteret Manes. Trønder med andre ord. I tillegg teller lineup-en Andreas på trommer og Edvin på bass. Gjester fyller ut de siste plassene. 

Matterhorn@Facebook

Tommy forteller at det har tatt tid, og jeg husker selv når dette var bare et frø. "Noen sier at veien blir til mens du går, det kan jeg trygt skrive under på, når vi nå har nådd frem til veis ende. 2013  var den spede start for Matterhorn visjonen/prosjektet, mange bekker små gjør en stor å, og det har vært mange, som med sitt engasjement har gitt liv til og sett prosjektet blomstre :)".

I år, i høst, kommer debutalbumet, som de har jobbet mye og godt med. "Vi setter et verdig punktum for prosessen med vårt første album" sier de, "...for låtskriving, arrangement, øving, forberedelser og kreativitet. Vi er da i mål med vår første skive, en prosess som har vært engasjerende, kreativ, lærerik, altoppslukende, positiv og et forløp som har skapt personligheter innad i trioen Matterhorn."

Apollon Records slipper skiva, jeg melder inn når det foreligger nærmere info.

Bilde, fotograf: Vangelis Kalos

Matterhorn 20 Foto Vangelis Kalos