Rockman Hm 2024 500x80

Måkeskrik 2024

av yngve

Måkeskrik 24

I midten av juli er det duket for nok en utgave av denne flotte festivalen. Sett av helgen 12. og 13. juli, billetter finner du i linken rett under her.

Det er lurt å sette seg inn i vedtektene til festivalen, og til info er det blant annet gratis for 15åringer og ned i følge voksen med gyldig billett. Sjekk mer HER .

Måkeskrik@www

Foruten de par årene under pandemien, har de levert stødig siden 2014, sjekker du på nettsiden HER , og blar deg ned til plakatene for de årene som har vært, ser du hvilken profil de ha. Og det er alt mellom pop og metal, med hovedvekt på rock, og gjerne med litt moderne edge. 

I fjor skrev jeg blant annet følgende i mine betraktninger: "Måkeskrik er en non-profittfestival, innehar hele spekteret av nedtonet og chill stemning, ikke er det for mye folk og man blir aldri stresset. I seg selv en gedigen affære om man ser hva som skjer med mange andre arrangementer rundt forbi, der det kommersielle spiser seg innpå og hvor store deler av de frammøtte er det for festen eller fordi de har fått sponsorbilletter, eller bare vil henge med venner."

Artistene i år teller Spidergawd, Slomosa, The Hellacopters, Hammok, Black Debbath og Bokassa.