Karmøygeddon 23 B

Lou Siffer ... "Too Old To Die Young"

av yngve

Lou Siffer 21 Fullt bandnavn: Lou Siffer And The Howling Demons

Selskap: Pure Steel Records

Release: 29.10.21

Svensk øsende rock'n roll og hardrock.

Lou Siffer And The Howling Demons@www

Ikke et knøtt av dette er nytenking, det er øs pøs hardrock med rock'n roll-nerve. Typisk svensk kanskje? 

Uppsalabandet durer på med 12 låter, full pupp, punk og Motörhead og litt Turboneger i brygget. Oktanrock? Absolutt. Og alt er pakket bra inn i en hardrockånd, litt Carburetorsfeel.

Det som er litt kjipt, om du ikke får servert dette live mens du er litt påseilet, eller elsker slik musikk over alt, er at låtene blir like. Det er like høy gitarføring i alle, det er samme mengden energi, og det driver som ratata. Men, man blir mett også, dette er som å spise samme godtepose hver dag en hel uke; fett først, mens mot slutten av uka det gjør seg med en skive brunost. 

Litt brunost er det i White Hollow God, der er de feite og tunge. Også Too Old To Die Young er litt mer bakpå, men den var ikke så spennende. Det låt mest som de andre fartsfylte, bare i et litt treigere tempo. 

Variasjonen er altså ikke bandets sterkeste kort, men altså, et par låter svir bra fra seg. Se for deg en bil som brenner dekk som det suser, etter et kvarter kan nok de fleste føle for å se på noe annet. Jeg trekker nok mest på grunn av dette, men isolert er mange av låtene en del høyere i karakter.

6/10

Tracklist:

 1. The Worm
 2. Sucks To Be You
 3. Amplifire
 4. The Song That Wrote Itself
 5. White Hollow God
 6. Night Of The Damned
 7. The Last Word
 8. Too Old To Die Young
 9. Devil In Me
 10. Fuel On The Fire
 11. Final Nail In The Coffin
 12. Can't Slow Down