Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Level 10 "Chapter 1"

av yngve

Selskap: Frontiers 485573

Release: 23.01.15

Level 10 består av blant annet Russel Allen og Matt Sinner, musikalske knagger som greit forklarer hvor vi er på vei.

Heldigvis er det mer mot Allen enn Sinner, for jeg er ikke storfan av power metallen Matt hoster opp. Det blir for litt kjedelig og intetsigende. Men fyren kan sine riff og lyd, det skal han ha. Nei, jeg er større fan av Allen, det er vokalisten sin det! 

Skiva er ikke voldsomt spennende, for etter litt tid sammen med duoen kjente jeg at låtene egentlig ikke var kruttsterke. En del fungerte, som Voice Of The Wilderness, der man fikk en litt mindre rett i trynet metal servert.

Allen er en knall vokalist som sagt, men her hørte jeg fort at uten denne karen hadde dette blitt en kjedelig metalskive. Og når jeg i tillegg synes låtene blir litt trauste, hjelper det faktisk ikke så mye med Russel på laget heller. 

Bra, men ikke en nødvendig utgivelse. Denne er bare en av mange, det kommer altfor mange slike samarbeidsskiver, og om ikke så lenge er denne kun attraktiv for samlere og fans av folka, det tror jeg. Komplettister bør jo selvsagt ha dette, og de som kjøper alt som kommer og ikke trenger så mye annet enn mer og mer av det samme. 

Lyd er på plass, klisjeer, både fete og ikke, ligger her i bøtter og spann - det summerer albumet for meg. Jeg får heller ta støyten om jeg møter på motstandere av min dom :).

5/10

Tracklist:

  1. Cry No More 
  2. Soul of a Warrior 
  3. When the Nighttime Comes 
  4. One Way Street 
  5. Blasphemy 
  6. Last Man on Earth 
  7. In for the Kill 
  8. Voice of the Wilderness 
  9. All Hope Is Gone   
  10. Demonized 
  11. The Soul Is Eternal 
  12. Forevermore