Karmøygeddon 24

Letz Zep, vinner av billetter!

av yngve

Engelskmennene står på scenen på Ullensaker Kulturhus 12. november, du kunne vinne et par billetter.

Vinneren ble: 

Knut Andersen

Gratulerer! Og til dere som ikke vant, piss, skulle gjerne hatt til alle, men slik er det. Håper dere fortsatt tar turen, det blir garantert en bra kveld!

***

Nyhet fra 16.09.15:

Det er kulturkonsulent på Kulturhuset, Tony Andrè Kirkemo, som stikker til oss premien., Og er du fan av Zeppelin og har sjansen, go for it! Jeg krever ingenting, bare mailer med Zeppelin i emnefeltet, eller en message på Facebook...

Jeg trekker i slutten av oktober. Spre ordet!!!

Til og med Robert Plant var imponert over britene, det er jammen ikke et dårlig salgspoeng for billetter. Sakset fra Ullensaker Kulturhus.no:

 "Til og med Led Zeppelins frontfigur, Robert Plant, har sagt at det var som å se seg selv på scenen når han kom på en Letz Zep-konsert. Plants kommentar i et intervju til Q Magazine var: 'I walked in, I saw me'.

12. november 2007 ga de gjenværende Led Zeppelin-medlemmene ut samleplaten Mothership med utvalgte låter fra karrièren. 10. desember 2007 ble bandet gjenforent i anledning en gigantisk konsert på O2 Arena i London. Både Jimmy Page og Robert Plant hadde tidligere hørt Letz Zep spille, og var så imponert at de inviterte Letz Zep til å opptre på det prestisjefylte release-partyet for Mothership-CD'en."

Letz Zep@Facebook

Wa7swtw2ls