Karmøygeddon 23 B

Kilanerin, ny singel

av yngve

Neste uke er det duket for ny singel fra powermetal-prosjektet.

Rett rundt midnatt neste fredag er det duket for låten 'Don't Let Him Down'. Du bruker annonsen på topp her på Heavymetal.no til å pre-save eller laste ned når tiden er inne.

Lazz: "Første gang jeg hørte første versjon av denne låta var i Ålesund for 10 år siden. Jeg hadde en spillejobb på Keisern i Ålesund, der jeg var trubadur en hel uke i strekk, 2 ganger i året. Pål Martin Haaker (Karma) så på Facebook at jeg var der da han jobbet som flyvertinne Norwegian, og at vi var på samme sted :). Vi bestemte oss for å ta noen øl og lage en betasuppe i den lille flaue hybelen jeg hadde i Keiser Wilhelms Gate. Den låten han viste meg fikk jeg aldri ut av hodet, så etter noen år spurte jeg om jeg kunne bruke den, og jeg fikk laget mitt sound på den. Denne låten fortjener virkelig ikke å ligge i en skuff."

Deretter forteller Lazz at trommeslager Nicolai fra Oceans Of Time ble med på lasset, og at han "..dunket inn bassen i samme slengen :). For de som ikke kjenner Nico er det sønnen til legendariske trommeslageren Terje Chrico Christiansen, og hans mor Sidsel Ryen eller Leonora Dorothea fra Sesam Stasjon :)"

Blir ikke mer metal enn det!!!

Lazz: "Som vanlig har jeg god støtte fra Henning Bortne, som hjelper meg på veien i denne harde bransjen vi er i. Han satt meg i kontakt med Vegard Kleftås Sleipnes fra Subsonic Society, som mikset låten for meg! Enkle fine folk flere bør bruke. Gjør du noe feil hjelper de heller til enn å bare putte på et lass av kostnader. Sånne folk trenger vi i denne bransjen!"

  • Tekst: Pål Martin Greiner Haaker
  • Melodi: Pål Martin Greiner Haaker, Martin Àlv, Lasse Lazz Jensen
  • Lasse Lazz Jensen: produksjon, programmering, gitar, musikkvideo
  • Paal Haaker: vokal
  • Nicolai Ryen Christiansen: trommer/bass
  • Vegard Kleftås Sleipnes: Mix
  • Henning Bortne: Master

Kilanerin Don't 20