Insolvency "Antagonism Of The Soul"

av yngve

22281776 1497799586977599 403535985122075585 NSelskap: Send The Wood

Release: 28.01.18

Moderne og melodiøst, og extremt, fra franske Insolvency.

Insolvency@Facebook

Det er en haug av slike band, og hagen der disse oppholder seg består av vekster som nok er litt for like for meg. Alle er solide, alle er flinke, men det er vanskelig å skille klinten fra hveten. Franskmennene er dog et band jeg stoppet litt opp ved, uten at jeg helt vet hvorfor.

Var det mengden melodiske innspill? Var det balansen mellom det rå og myke? Var det produksjonen? Alt dette var pluss i boka og tilfører noe. Faktoren som gjorde at jeg ikke kviet meg for å trykke repeat vet jeg faktisk ikke helt hva var, men jeg skal medgi at jeg måtte gjennom hele skiva før jeg var der. I starten låt de som alle andre, og det gjør de egentlig også :). Greia er vel at jeg er av de som ikke liker å trekke inn førti band i en sjanger, med få aktører blir det lettere å høre på band i en sjanger som ikke helt treffer. Men ræva, det gjelder jo alt, også det vi liker. 

For mange er nok dette feil, for mange er det bare ett i mengden, og siden det siste der stemmer, tror jeg fasiten er å enten være veldig inne i sjangeren, melodisk metalcore, eller gjøre som meg; ikke gap for høyt og velg hva du putter i munnen.

7/10

Tracklist:

 1. Divided
 2. Tears Of The World
 3. Antagonism Of The Soul
 4. Violation
 5. Black Moon
 6. Hope
 7. I’m Revulsed By Death
 8. This War Is Not For You
 9. A Leaving Life, A New Beginning
 10. Your Lost Soul
 11. Death Wish