Karmøygeddon 24

Imaginator "S/T"

av yngve

A4058636042 2Selskap: Private

Release: 28.02.14

Tre låter fra norske Imaginator, et band som ligger i et industrielt og metalisert landskap.

Vokalen er rå, og veldig kul. En gurglete litt lys variant som også snikerinn litt mørke. Renvokalen er fet den også, og viktig for å skape variasjon. 

Imaginator@Facebook

Musikken er vanskelig å beskrive, for i ett øyeblikk ligner de litt på Red Harvest, mens de i andre spar seg ned i ganske så mørk dødsmetal. Men hele tiden er det stemninger, flytende tangentbruk og små lydeffekter som binder det hele sammen. Litt Opethsk er det vel også om man hører etter.

De leker seg litt med lyder, de leker seg med bølger av grooves, de fletter alt sammen og er faktisk ganske innovative. 

Disse tre låtene gikk litt i hverandre etter en del spilletid, så du må like uttrykket de har for å få uttelling tror jeg. Det jeg synes var kult var måten de arrangerte på, at de lot en drivende stemning styre låtene framover heller enn disse typiske oppbygningene. 

Et extremt band som for det meste holder seg nede i tempo, nede i en tung kjeller. Man hører at dette ikke er nybegynnere, dette er tuftet over tid har jeg en mistanke om. Sjekk gjerne ut bandet. Jeg hadde ikke mer enn tre låter tilgjengelig, om de planlegger mer vet jeg ikke, kommer det tips skal jeg informere dere.

Favoritten ble sistemann ut, tittelkuttet.

6,5/10

Tracklist:

  1. Cliff Diver
  2. God Mode
  3. Imaginator