Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Honeyroll, Østlandsrock (video)

av yngve

Honeyroll 20

Da er videoen klar, om du vil høre på Spotify trykker du HER .

***

Nyhet fra 23.11.20:

Skive og singel kommer snart, her er litt info.

Lars, vokalist, og presseansvarlig, tipser Heavymetal.no om utgivelsene. "Soul For Sale, som er bandets tredje album, kommer 8. januar, og åpner da året med  et realt rockesmell!" 

Singelen 'Barfight Bastards' dukker opp 4. desember. 

Honeyroll@Facebook

Honeyroll platedebuterte i 2013 får vi opplyst, da med plata 'Worth You Money'. Oppfølgeren, 'Time To Rock',  kom et par år etter, "...siden den gang har de stadig eldre herrene i bandet lekt seg med diverse sideprosjekter, og pønsket ut nye riff.  Det har resultert i et reinspikka rockedestillat. Tilfeldighetene ville ha det til at disse nye livsbejaende rockelåtene ble spilt inn under vår moderne pest. Og ja, det er trist og leit at vi ikke kan få spilt musikken vår på puber og konsertsteder land og strand rundt, men timingen er kanskje god likevel. For vi er ikke akkurat en coronavaksine, men kanskje en vaksine mot langt fremskredet tungsinn. Platen vår er motgiften til coronapsyken."

Hva så med plata? Vel. Det er som man kan vente av Honeyroll: Den gode, tidløse rocken. Siden rockelegende Robert Johnson visstnok skal ha solgt sjelen til djevelen på slutten av 1920-tallet, for å bli en helvetes god gitarist, så har mange musikere påstått at de har solgt sjelen til djevelen.

Nå har ikke vi allverdens tro på det metafysiske, men det er likevel en viss sannhet i det, da sjelen er en viktig ingrediens i rocken. Så det er det denne plata er. Sjela vår. Rockesjela. Den udødelige og velbrukte rockesjela.

Soul For Sale er rock i sin pureste from. Hverken mer eller mindre."