Hella Rebelliön, singel

av yngve

Hella Rebellion 18Singel online fra Ålesundsbandet.

'Rebelliön' er tittelen på låten som nå er ute, sjekk Spotify om du henger der. 

"Hella Rebelliön slipper ny singel fra det forestående albumet som kommer senere i år. Rebelliön er et eksempel på kompromissløs Scandic punk med referanser til høyoktan punkmetal fra 2000-tallets undergrunnsscene. I vrakrestene av et togkrasj oppstod det et beinhardt råkkeband i Ålesunds mørke bakgater våren 2017, dette er skitten vestlands-core!

Låtene har et driv og en aggressivitet som minner om band som Silver og The Good the Bad and the Zugly. Vokalisten Markus høres ut som en forbanna Hank på sitt beste/verste.  Musikken svinger fra det nærmest metallisk harde til punk`n roll med tung dose energi.

Hella Rebelliön består av 3 medlemmer fra nå ikke-eksisterende Long Lasting TrainRune Nordheim, Sindre Brunes og Øystein Westrum. Med seg på laget har de fått med seg Markus Olausen (Happy Motherfuckers) på vokal og Espen Farstad (Stonewolf) på gitar.

***

Nyhet fra 03.1217:

Ny låt og kontrakt er i boks.

Hella Rebelliön@Facebook

Vi leser på bandets Facebookside at kontrakt med Rob Mules er på plass, og at det foreligger en ny låt, F.Y.C.C. er å finne på Spotify. Klikk HER om du bruker den tjenesten.

Hella Rebellion 17