Rk Rockedame Heavymetal 580x80

Haunted By Silhouettes, video

av yngve

Haunted By Selkie 22

Dystert og melodisk, trønderne dropper video i dag.

'Selkie' er bandets nye video og singel, og på gjestevokal har de fått med seg svensken Björn Strid, som er kjent fra Soilwork blant annet. Musikkvideoen er regissert av Stian Hoel Fossen og Mathias Jamtli Rye.

Vokalist Mathias: "Teksten til låten Selkie er inspirert av en novelle jeg skrev for å øke kreativiteten min i  skriveprosessen til EP-en. No Man Isles historie er sentrert  rundt en middelaldrende skilt mann som bestemmer seg for å kutte alle bånd med omverden, og  å bo på familiens øde øy resten av livet. Han reiser til øya og mystiske ting skjer etter hvert, som  ser ut til å være knyttet til onkelens forsvinning fra øya 40 år tidligere. Den generelle meningen  koker ned til hvordan vi møter voldsom usikkerhet, og hvordan vi håndterer det."

Trommeslager  Håvard: "Det er lett å velge en favorittsang mens du skriver et album, og så  endre valget ditt senere, men Selkie har kilt meg på alle de riktige stedene helt fra starten av,  og når vi fikk Björn Strid med på vokaler er det bare crème de la crème hele veien.  Historiemessig er det en viktig sang for EP-en, og musikaliteten i den skiller den fra den nådeløse  tyngden til vår første singel, Flock".

***

Nyhet fra 14.03.22:

Haunted By Silhouettes 22

Bandet slipper ep i mai, smak her.

Haunted By Silhouettes@Facebook

Flock er bandets nye video og singel, og blir å finne på ep-en No Man Isle, som kommer 6. mai via Eclipse Records.