Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Gribbene er her.... (Oslo 18.02.17)

av yngve

15338639 1604534446522525 9123353625420820914 NAlbumet er klart, releasekonsert om en mnd i Oslo.

Lørdag 18. februar: Oslo, Krøsset (releasekonsert)

Marius, vokalist i Gribbene: "Denne skiva er min dagbok fra 20-åra. Disse historiene måtte ut, pakket inn i ærlig rock, på morsmålet mitt. Bak bandnavnet og også tittelen på låta Vi Er Gribbene ligger en tanke rundt bruk-og-kast-mentalitet som vi ser mye av i dagens samfunn. Alt fra tilrettelegging for gigantisk konsum med lave priser og store kvanta på den ene siden, til apper og annen teknologi som har åpnet for at man kan velge og vrake - og bli valgt og vraket – på et menneskelig nivå i tillegg, gjør oss fort jævlig overflatiske og kyniske. Så forbered deg på fete gitarriff og ærlige statements, og ikke glem å se deg over skuldra: Gribbene kommer!"

***

Nyhet fra 12.11.16:

Eller, de er her allerede! Singel ute, skive kommer i januar.

Singelen kom 4. november, på Vme, tittelen er 'Vi Er Gribbene' og ligger notert med rockeband som tagg.

Gribbene@Facebook

Første singel, og video, er ute, sjekk den under her.

Presseskriv: "Om ikke musikalske rykter nødvendigvis hviskes frem, så har ihvertfall navnet Gribbene vært på mange musikkelskeres snuslepper i hovedstaden en god stund. Bandnavnet har dratt seg rundt hushjørner såpass langt at gutta endte opp med platekontrakt på VME / Voices Music & Entertainment AS før de hadde rukket å trykke Create a Page på Facebook.

Det ferske bandet serverer rå rock på norsk, og har skapt seg et navn gjennom sine energiske og engasjerende konserter. Gribbene befinner seg på et stadium i livet der man ser de voksne 30-åra nærme seg, og man begynner å sette spørsmålstegn ved om man er på riktig vei, og om det levde livet stemmer med slik man trodde det skulle bli. På bandets første singel går de til frontalangrep på overfladisk fråtsing på mange nivåer, både hos seg selv og i samfunnet rundt seg."

Marius, vokalist: "Bak bandnavnet og også tittelen på låta Vi Er Gribbene ligger en tanke rundt bruk-og-kast-mentalitet som vi ser mye av i dagens samfunn. Alt fra tilrettelegging for gigantisk konsum med lave priser og store kvanta på den ene siden, til apper og annen teknologi som har åpnet for at man kan velge og vrake - og bli valgt og vraket – på et menneskelig nivå i tillegg, gjør oss fort jævlig overfladiske og kyniske. Så forbered deg på fete gitarriff og ærlige statements, og ikke glem å se deg over skuldra: Gribbene kommer!"

Lineup:

  • Marius Roti vokal
  • Kim Raaden Hoque gitar
  • Ole Henrik Lund bass
  • Ronny Pøbel Olsen Slagverk

Fotograf bandbilde: Ukjent

Unnamed