Kilanerin%20ut%20240720

Godsize er tilbake

av yngve

Mange husker trioen fra når de pløyde over Norge. Det ble en del konserter for meg, jeg fikk med meg flere feite gigs med gøtta, og på scenen var det få om noen som kunne matche trøkket og tightheten.

Og nå er de tilbake, femten år etter at de takket for seg. 

"Helt ut av det blå, og like uventet som det var usannsynlig, gjør Godsize nå comeback. Bandet som kanskje er aller mest husket for sine gnistrende konserter og fandenivoldske attityde, spiller sin første konsert på 15 år på Skjærvafest i hjembyen Kristiansund. I den forbindelse har de samlet sammen noen av sine beste låter på samlealbumet Godsize 1999 - 2003 - Haunted By The Past."

Sjekk ut samleskiva i forskjellige streamingplattformer HER . Det jobbes med å få trykket opp lp-er av utgivelsen.

Om samleskiva sier trommeslager Håvard følgende: "Det er skikkelig kult å endelig få gitt ut noen av de beste låtene våre slik at alle kan få høre hva vi holdet på med back in the days. Ingen av våre innspillinger ble jo skikkelig utgitt den gang, cd-ene ble kun solgt på konserter og
er dermed umulig å få tak i idag. Låtene er remastret til denne digitale utgivelsen. Og selv om innspillingene er nesten 20 år gamle, holder de seg fortsatt godt synes jeg. Og live var vi jo alltid ganske killer. Gleder meg derfor stort til å spille flere konserter i 2019"

Besetning er den samme som før, hvor brødrene Takle Ohr,  Brynjar (vokal/gitar) og Håvard (trommer), banker metal samme med bassist Øystein Frantzvåg. Brynjar og Håvard har jo gjort seg bemerket med El Cuero, og Håvard er også på plass bak trommene hos Oslo Ess. Øystein har vært borte fra min radar siden den gang, men nå leser jeg at han "... ble Spellemannsnominert for debutplata til sitt eget band Last Heat, og har etterhvert blitt en mye etterspurt bassist både live og i studio. Han spiller i dag med Sivert Høyem."

Godsize@Facebook

Godsize 18