Rk Rockedame Heavymetal 580x80

Geoff Tate til Kongsvinger (02.02.18)

av yngve

Geoff TateVokalisten tar turen og skal presentere sin musikalske karrière.

Bilde, fotograf: Ukjent

Og det gjør han, som presseskrivet forteller, "... i en intim og akustisk setting, hvor historiefortelling og kontakt med publikum blir en essensiell del av showet." Det er Odal Rockeklubb og Rocksvinger som står bak denne konserten, tipset kom fra promotør Stian Fossum: "Som gammel heavyrocker er det utrolig kult å kunne ønske Queensrÿche-vokalisten velkommen til min hjemby, 30 år etter jeg tok toget til Skedsmo som 13-åring for å oppleve ham første gangen. Det har blitt noen ganger etter det, og det er alltid like bra!"

"Geoff Tate, mannen bak låter som Silent Lucidity, Empire, Jet City Woman, I Don't Believe in Love og Eyes of a Stranger, markerer en 35 år lang karrière med over 25 millioner solgte album, samt et nytt album i januar, med en verdensturné hvor han presenterer låter fra alle sine 18 album.  Tate ble først kjent for det bredere norske publikumet når Queensrÿche spilte med Metallica i Skedsmohallen i 1988 med stor suksess, men har både før og etter spilt for et utall mennesker i over 45 land."

Geoff Tate@Facebook

Billetter er i salg på Ticketmaster fra fredag klokka 10.00, "...og her lønner det seg å være tidlig ute!"

Det er ikke offentliggjort hvor konserten skal finne sted, men Stian røper at det loves en"...fantastisk kveld, hvor vi skal bli bedre kjent med den fantastiske vokalisten og mennesket Geoff Tate og hans band, som inneholder intet mindre enn tre gitarer, sekkepipe, fløyter og perkusjon."

Geoff Tate kommer til å bli tilgjengelig både for signering av plater og en prat med de som måtte ønske.

Oppvarmingsband for anledningen er den lokale hardrockstrubadur-duoen Dr. Feedback, "... som skal sette publikum i stemning."