Southern Discomfort Banner 500x80px Fixed Daniel Engen 19

Endolith, singel fra kommende skive

av yngve

Endolith 18Nordlendingene slipper singel 29. juni. Det er via Rob Mules Records det hele skjer.

Bilde, fotograf: ukjent.

'Rex' er låten, som blir å finne på et oktober-planlagt slipp som fortsatt mangler tittel. Siden selskapet ikke slipper smakebiter i forkant må dere vente dessverre, men jeg skal legge ut låten når den er offisiell.

Heavymetal.no har gjort en del på bandet i årenes løp, og det er gledelig å se at de både har kontrakt og slipper ny musikk.

Endolith@Facebook

"Den ekte kongen av alle dyr, Tyrannosaurus Rex, er den perfekte analogien for disse opprørske tider. Endolith fanger dette, og inkorporerer det i rasende blastbeats og vitriolske, sarkastiske tekster.

Rex er første singel fra Endoliths kommende foreløpig navnløse andre album. Låten tar for seg en tenkt situasjon der den mektigste skapningen i sin verden har åpenbare, uoverkommelige svakheter. Låten viser Endolith på sitt mest primale men samtidig storslåtte, med strykere fra NOSO/Arctic Philharmonic, arrangert av Bernt Simen Lund. Låten, produsert og mikset av bandet selv, representerer første steg i en ny retning for bandet, samtidig som om kjerneelementene er de samme."