Ekstra billetter til Tons Of Rock

av yngve

Unnamed (2)I dag, onsdag 09.00, legges det ut et knippe ekstra pass og billetter, inkludert til den utsolgte torsdagen. Og det er et begrenset antall, som kommer til å gå fort.

"Tons of Rock opplever en helt enorm interesse for 2016. Nå er alle scene- og barløsninger klare, og da ser vi at vi klarer å få inn noen flere publikummere på området. På onsdag 8. juni kl. 09.00 legger vi derfor ut noen få ekstra dagspass til alle dagene. Dette medfører at vi har noen få ekstra dagspass også til torsdagen som fra før er utsolgt."

Billettene er i salg fra kl. 09.00 onsdag 8. juni til de er utsolgt. KLIKK HER!

Rekordår og utvidet festivalcamp

"2016 blir et rekordår for Tons of Rock! Fra før av er dagspass torsdag, vip-billetter og hotellpakker utsolgt. Man har solgt mer festivalpass enn noen gang, og nå er det mindre enn 1000 festivalpass igjen. Forrige uke utvidet man også festivalcampen, da deler av denne allerede var utsolgt. Info og billetter til festivalcampen finner du HER .

Det kommer 20.000 gjester innenfor portene fra 23.-25. juni, og det er bortimot en dobling av tidligere år. Tons of Rock har satt seg godt til rette bak roret på festivalskuta i rock- og metalsjangeren, og der har de tenkt til å bli! Fantastisk vakre Halden og Fredriksten Festning blir høysetet for Norges rockefamilie, og det har publikum allerede bekreftet med forhåndssalget av billetter.

Så nå er det bare å kaste seg rundt for å sikre seg billetter til tidenes rockefestival i Norge med blant annet Black Sabbath for siste gang i Norge, Alice Cooper, Megadeth, Ghost, Europe, Sixx.A:M., Amon Amarth, Raga Rockers og mange flere."