Rk Rockedame Heavymetal 580x80

Edocer debuterer

av yngve

Edocer 21

Bandet har sluppet sitt debutalbum.

Edocer@www

Jeg har tidligere anmeldt bandets Ep 'Drained', som du leser anmeldelse av HER .

Martin, bandets nye trommeslager, forteller at debutskiva dreier seg om "...10 låter i en snedig kombinasjon av stonerriff, grunge og rock med fengende melodier."

I forhold til det å begynne i bandet, sier han at "...kjemien stemte med en gang, og noen uker etterpå ble låta Midnight Highway født. Lite visste vi den gangen at dette markerte starten på det som skulle bli bandets debut-album! Øvingene flyttet seg fra øvingshotellet på Schous-plass til eget lokale og ballen begynte å rulle.

Øvingene ble fort fylt med kreative idéer og god stemning. Øktene strakk seg lengre ut i tid for hver gang. Noen ganger ble vi såpass godt revet med at vi nesten mistet det siste toget hjemover! Lange økter gjorde oss ingenting. Ingen av oss så på det som arbeid, men heller en hyggelig kveld med gode kompiser. Tiden gikk rett og slett alt for fort og låtene vi lagde sammen ga oss alltid et smil om munnen da vi spilte dem. Den kreative prosessen stoppet liksom aldri. Mellom hver øving var det alltid noen som hadde noe på hjertet. Hva om vi halverer tempoet her, hva tenker dere om dette riffet her - sånne ting. Alltid rom for å komme med innspill og endre ting hvis det gjorde noe for låta. Sånn fortsatte vi, låt for låt, pils for pils, glis for glis! Vi har kost oss uhorvelig mye med å lage denne skiva og det håper vi reflekteres i låtene."

Sjekk Spotify eller Youtube Music for å sjekke ut skiva.