Karmøygeddon 24 Paradogmata Ad Hmno 500x80

Dreven trommis tar studiooppdrag

av yngve

Frank N. Røe

Frank Nordeng Røe tar trommeoppdrag.

Frank kjenner vi godt til, han er en dreven studiotrommis, og har også et trommestudio hvor han tar på seg spilleoppdrag, og spiller inn i studioet. Referanser på det han har gjort er blant annet Big City, Withem, MaratonDimension Act og ZeroZonic.

Om du vil ha Frank til å spille på ditt album, eller trenger noen til å legge trommer på noe, sender du ham backingtracks, hvorpå han legger trommene, og prosessen går fram og tilbake til man er happy. Og faktura på et forhåndsgodkjent beløp dukker opp i etterkant.

I hovedsak er Frank hypp på å komme i kontakt med band som vil ha trommer lagt, men det er også anledning til å leie ut trommestudioet til andre. Men det er altså et studio som er for trommer, ikke for hele band. Dette er jo ganske vanlig at band bruker slike studioer for trommer, og gjør andre greier andre steder.

Mail Frank på DENNE adressen om det er interessant.

"Det er penger å spare på dette mot å måtte leie studio i tillegg til å betale min hyre. Blir som en god pakkedeal" sier Frank.

På tampen slenger han med en video der han pløyer gjennom en Dream Theater-låt, og med det legger han vel listen på hva han er kapabel til.