Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Connect The Circle, skive

av yngve

Skiva er rene galskapen. 'This Is Madness' kom ut for noen dager siden, og befinner seg på de fleste streamingtjenestene får vi opplyst fra bandet.

"Det som definerer ekte kunst ligger i forskjellen mellom å stjele og å kopiere, og dette har Connect The Circle forstått. Når du setter på bandets debutalbum vil du nok nikke gjenkjennende både til høyre og venstre, men samtidig har du garantert aldri hørt et band som låter som Connect The Circle. Elementer fra en rekke sjangere innen hardrock og metal blandes med en melodiøs og særegen vokal, og enkelte melodier er farlige i den forstand at de fort kan spinne rundt i hodet ditt når du prøver å sovne på kvelden, og sørge for at du mister nok nattesøvn til at du får problemer med å komme deg opp neste morgen."

Connect The Cirlce 20

***

Nyhet fra 17.02.20:

Det er like før skiveslipp, fikk du med deg singelen som kom nylig?

Bandet leverte låten The King Is Dead for et par-tre dager siden, som tredje smakebit fra sitt kommende album (This Is Madness). 

Connect The Circle@Facebook

Drammensbandet får cover og logo fra Sine Marie Brastad, som leverer kule greier synes jeg. 

"The King Is Dead viser en litt renere heavy metal-side av bandet, og starter tøft med doble basstrommer, rett fram og tøff riffing - og med et fengende refreng. Sangen viser bandets mangfold innen rammene til metalsjangeren."

Connect The Circle 20