Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Black Star Riders "Heavy Fire"

av yngve

15107263 1093875910711744 1493364899759936488 NSelskap: Nuclear Blast

Release: 03.02.17

Thin Lizzy-worshipen fortsetter.

Det er vel ikke noe tvil om at Black Star Riders legger seg helt opp mot det Lynott og gjengen leverte, at dette er et band som ønsker å videreføre denne arven. At gitarist Scott Gorham her med i lineup-en her er jo et stort pluss, jeg liker bedre dette bandet enn det Lizzy driver på med nå, uten Phil i front. 

Black Street Riders@Facebook

Helt enkelt, dette er et band som leverer hardrock med Thin Lizzy som underlag, bærebjelker og isolasjon. Litt egenart er det, for Black Star Riders er ørlite hardere enn det Lizzy var, men ellers er det lite i meg som ikke anbefaler dette om du er der at Thin Lizzy-type rock fenger.

Jeg vil samtidig tipse om norske Street Legal, som med sitt debutalbum står for et enda bedre album i denne sjangeren :).

Karakter? 

Hm, skal man isolere skiva så mye som mulig, det å kunne se for seg denne sluppet av et band som ikke har de medlemmene som er her, hadde jeg nok ikke gitt mer en seks. De får ikke veldig mye mer for salgspoengene, jeg velger meg bare rett over, for selv om drivet er der, skiva er bra, er det noe som gjør at det ikke tar av. 

Mangler de en x-faktor?

For de spiller dritfett, soloene er tidvis gnistrende bra, vokalen til Ricky er helt der oppe i å ligne på Lynott, men for meg er dette et band som har bra skiver, men som kanskje trenger å distansere seg litt fra å være et tributeband :).

De spiller på Tons Of Rock om ikke lenge, der skal jeg, og jeg gleder meg til å se dette live og se hvordan de leverer fra scenen.

6,5/10

Tracklist:

  1. Heavy Fire
  2. When the Night Comes In
  3. Dancing with the Wrong Girl
  4. Who Rides the Tiger
  5. Cold War Love 
  6. Testify or Say Goodbye
  7. Thinking About You Could Get Me Killed
  8. True Blue Kid
  9. Ticket to Rise
  10. Letting Go of Me