Karmøygeddon 23 B

Askerock 2022 søker artister

av yngve

273970415 10158149145611261 1102032294763815031 N

Andre Hrafn Bendigtsen opplyser at de ønsker artister til å slite scenen i august.

Etter to forsøk på å finne navn som ikke hadde livets rett, Tons Of Asker i 2020 og Festival Asker året etter, har de nå landet på Askerock, som er et fett navn. Bare ikke helgen blir så het at navnet går troll i ord. Men på tross av navneendring er konseptet det samme loves det.

"I år drar vi i gang med hele 12 artister over to dager og kommer til å åpne for enda litt flere i publikum!" proklamerer Andre. Og her kommer DU kanskje inn? "Vi leter  etter band og artister innen ALLE sjangere som kunne tenke seg å spille her i Asker - 5. eller 6. august. Det blir en annerledes festival, som kommer til å skape minner for både publikum og band!"

Økonomien er som den skal være når man ikke har sugerør i statskassa, en prøvelse. Og på tynn is. Men det er optimisme! " Alt går ut av egen, privat lommebok, og i år har vi budsjettert med 140k som vi ikke eier, men det er jo litt metall å gamble tross alt :)."

Andre legger til at nevnte sum er "...før artisthonorar, så i utgangspunktet er det snakk om å spille for knapper, glansbilder og en fet helg og opplevelse. Men det BLIR mat og øl, og det kom ingen klager fra fjorårets band på oppvartning! Snarere tvert imot! Vår egen kokke og hennes team står klare til å levere fra seg prima, hjemmelaget mat til både getin og middag - alt fra bunnen av! Her er Toro forbudsvare!"

Vi noteres at det stilles med "...proff scenerigg i år, på 6 x 4 meter, PA som sørger for et massivt trøkk, PUBLIKUM - ikke minst -, og god stemning!"

Om du vil henge deg på, å forsøke på få spilletid i en skikkelig dugnadsbasert undergrunnsånd med gode vibber, sender du et pressekit på bandet ditt til DENNE ADRESSEN . Legg ved litt story på bandet, og minst tre linker til låter og/eller videoer opplyses det.