Rockforums B 80x500 210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

Artwork Of Hate x 2 + Bludozer (Trondheim, 22.06.19)

av yngve

Det vanker gratiskonsert for de under 18, og betalt voksenutgave litt senere. 

Alt skjer på Good Omens denne lørdagen, og det er altså mulighet for de under 18 å oppleve Artwork Of Hate, da klokken 19:00, og hvor det klokken 22:00 er klart for Artwork Of Hate og Bludozer.

Det er Rune@Legend Trondheim som tipser.

Gratiskonserten (fri alder):

  • 18:00: Dørene åpner
  • 19:00: Ungdomskonsert med Artwork of Hate - konsert er ferdig ca. 19:45
  • Gratis inngang for alle under 18 år + foresatte
  • 50,- om du vil komme og er over 18.

Over 18:

  • 20:00: Dørene åpner
  • 22:00: Konsert med Artwork of Hate & Bludozer
  • 150,- + avgift
  • ID: 20 år

"Legend Trondheim prøver seg med ungdomskonsert med Artwork of HateGood Omens. Konserten blir, takket været støtte fra Trondheim Kommune."

Rullestolbrukere er hjertelig velkomne. Bruk inngangen på nedsiden :)."

"Artwork of Hate er et ungt metalband fra de fjerne, skogfylte og dystre utkantene av Trondheim, nærmere bestemt Klæbu, noe som gir bandet perfekte rammer med en atmosfære som knapt kan oppleves andre plasser. Bandet startet å spille sammen høsten 2012, og hadde et mål som fortsatt står sterkt i bandet å lage musikk og fantastiske konsertopplevelser som alle, uansett musikksmak kan nyte, selv om vår metal er lettest tilgjengelig for metalheads. Vi vil tiltrekke oss vanlige lyttere gjennom melodisk og fengende musikk, samtidig som vi beholder intensiteten og aggresjonen Det er ambisiøst, men vi mener vi besitter talentet, viljen og energien som kreves for å oppnå store ting i musikkverden.

Medlemmene, som er i alderen 19-23 år, legger opp til å bruke 2019 på å lage ny musikk, og spille konserter for folk som vil ha en konsertopplevelse fylt med adrenalin, moshpits, headbanging og en smittende energi. Vi holder for øyeblikket på med og gi ut vårt første fulle album, som inneholder 9 låter, og vi slipper det i August 2019 og vi slipper singler fortløpende akkurat nå.

Vi ønsker alle velkommen til en verden full av blytunge riff, hardtslående trommer, storslagen synthesizer, magevrengende bass og følelsesladde vokaler bestående av en eksplosjon av lidenskap, aggressivitet og lidelse."

"Bludozers gitarbaserte rock beskrives av bandet selv som progressiv hardrock, og har av andre blitt sammenliknet med det meste fra Kiss til Tool. Det viktigste fokuset er at rock skal være tøft både å høre på og å spille, men bandet mener at det også må være rom for elementer som overrasker og utfordrer lytteren."

Bludozer Facebookbanner 19 CopyArtworkof Hate Facebookbanner U18 19 Copy