Adsecula "Talking Heads"

av yngve

13062386 452791264925098 840233013708446424 NSelskap: Private

Release: 2016

Ungt metalband fra Hedmark som utfordrer.

Extremmetal er vel en grei paraply å plassere bandet under, selv om det er en hel del her som er streit metal. Det er en del thrash å spore, melodiske innslag på vokalfronten, som frisker opp, og en del tøffe partier instrumentalt.

Den røffe vokalen er variert, noe fungerer, noe ikke - det høres mest ut som om Henrik bare mangler litt erfaring, men mye av det som ligger på vokalsporet på Talking Heads  er absolutt godkjent. Det er både clean, growl og svart vokal her, og jeg synes kanskje den svarte ikke helt traff, den manglet litt. 

De tenker litt annerledes, de blander inn en del detaljer og ender opp med å bli et band som leker seg heller enn å blir stereotype. Og hvem liker det? Meg.

Låten som ligger under her er ikke den beste, kanskje synes jeg det var skivas svakeste spor, men det var den som lå tilgjengelig for koding. De befinner seg også på Spotify , om du er en av de som bruker slike tjenester. Chaos var en låt jeg merket meg. Og generelt er bandet hardere og mer extremt enn på Greed.

Sjekker du åpningssekvensen på Exorcism, er det en god låt å bruke som eksempel på at de har evnen til å vri ting på plass litt teknisk. Enkelte av brekkene ligger i landskapet Death var. 

Adsecula@Facebook

Et greit bekjentskap, men jeg tror kanskje de trenger en eller kanskje to utgivelser til før det sitter - men det er allerede gode tendenser her. 

6/10

Tracklist:

  1. Greed
  2. Exorcism
  3. A Nation In War
  4. This Is The End Of Us
  5. Chaos
  6. Through The Eyes Of A Dead Man
  7. Talking Heads