Blog

Arkiv for oktober 2017

Skaarv "S/T"

av yngve.

Skaarv 17Harøybandet Skaarv har lagt igjen en tungskodd (i positiv forstand) og massiv skive.

Vorbid, platecover

av yngve.

Vorbid LogoBandet kommer snart med sitt debutalbum, og her viser Heavymetal.no fram coverbildet.

Corna + Hex A.D. + Diesel Gorilla (Larvik 27.10.17)

av yngve.

Diesel Gorilla B6 D1021Arrangørene i Rockekveld hadde samlet noen av de mer profilerte hardrockbandene fra Vestfold denne kvelden, og det var tydelig at denne lineupen var populær blant publikum, for det var overraskende godt oppmøte sammenliknet med hva mann ofte ser på liknende arrangementer andre steder. Sanden Scene inne i Bølgen har et slags cafè-preg som ikke nødvendigvis gir de sterkeste assosiasjonene til rockekonserter, derfor var det gledelig å oppleve at denne venuen egnet seg knakende godt til rock som ikke bærer preg av for mye rølp og slurv.

Guardians Of Time + Mental Disaster (Kristiansand 27.10.17)

av yngve.

Guardians Of Time Kristiansand Kick 271017 Stine Hommelsgård Hovde (45)Rammene rundt denne konserten var at Kristiansands-/Venneslabandet Guardians Of Time ble feiringskåte og ville markere seg etter to dekader som band. Nå var det jo en lomme i tidsrekken hvor det ikke var aktivitet, men uansett har bandet klart å etablere seg, markere seg, komme tilbake og overleve i en bølge som ikke nødvendigvis er der den var når gruppas to første album var aktuelle.

Hetroertzen "Uprising Of The Fallen"

av steinar selstø.

A3515231950 16Hetroertzen er stødige på utgivelsesfronten, og årets album vil neppe gjøre noe negativt for bandets etter hvert solid omdømme.