Karmøygeddon 24

Innlegg merket “Tonic Breed”

Tonic Breed, bensin på bålet

av yngve.

Patrik valgte å fortsette alene når Tonic Breed falt sammen. Nå har han en ep klar, og gjester fra Soilwork, Endezzma, Kamelot og Megadeth er med på å skape produktet. Jeg tok en prat med Patrik, og med tanke på alle de årene han har vært innom her, er det i seg selv imponerende å se staminaen og pågangsmotet til karen.

Tonic Breed 22

Tonic Breed, minneinstallasjon

av yngve.
Tonic Breed 18

Thrasherne i Tonic Breed kom ut med sitt nye album på senhøsten i fjor, via det norske selskapet Rob Mules. Nå har den modnet, bandet har fått den litt på avstand, jeg har promotert det jeg har hatt mulighet til, da er det på sin plass å trekke inn bandet for å sjekke litt på det som har vært og hva som skjer. Gitarist og vokalist Patrik er min motpart.

Tonic Breed (Sandnes, 17.02.18)

av arni sørlie.

Tonic Breed Sandnes 170218 Helge Knutsen (1)Det var en av de kveldene man ikke hadde tenkt seg ut, men på flere sosiale medier dukket det konstant opp reklame for en konsert på Tribute i Sandnes. Det var små snutter av fet thrash, av et band med navn Tonic Breed. Selv hadde jeg ikke kjennskap til bandet, men disse snuttene vekket en nysgjerrighet som endte med tur.