Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Innlegg merket “Corna”

Corna, videoklipp

av yngve.

Corna 290417 Alex SvanbergDenne snutten er fra bandets møte med Marinemusikken i Horten i vår.

Corna + Hex A.D. + Diesel Gorilla (Larvik 27.10.17)

av yngve.

Diesel Gorilla B6 D1021Arrangørene i Rockekveld hadde samlet noen av de mer profilerte hardrockbandene fra Vestfold denne kvelden, og det var tydelig at denne lineupen var populær blant publikum, for det var overraskende godt oppmøte sammenliknet med hva mann ofte ser på liknende arrangementer andre steder. Sanden Scene inne i Bølgen har et slags cafè-preg som ikke nødvendigvis gir de sterkeste assosiasjonene til rockekonserter, derfor var det gledelig å oppleve at denne venuen egnet seg knakende godt til rock som ikke bærer preg av for mye rølp og slurv.

Nå er Corna modne

av yngve.

Corna CdBassist Morgan og vokalist Cato sitter på den andre siden av det virtuelle bordet og tok seg av Cornas del av intervjuet. Bandet, om du ikke kjenner til det, spiller flott klassisk hardrock med beina solid plantet i landskapet der Dio og andre tungvektere har tråkket opp terrenget. Nytt album har de også ute, og for ikke sååå lenge siden kjørte de med orkester, alt dette og mere om du henger på. Og ikke minst, vi er innom tapet av keyboardist Geir Eriks bortgang.

Corna, klassisk heavy metal

av yngve.

10437396 697230297015394 6581870140540648996 NCorna debuterte for ikke så lenge siden, i anmeldelsen skrev jeg blant annet at "...Dette er et klassisk hardrockband, mer det enn metal. Vokalen til Cato ligger til tider fryktelig bra i front, med hint til de store vokalistene innen sjangeren. Også referanser til den nyere powermetal-scenen kan spores, da med vekt på de som ligger litt dypt og melodiøst." Jeg måtte selvsagt ta et intervju for å snoke fram litt info på gjengen, og siden duoen svarte bra, ble det også et veldig bra intervju.