Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Innlegg merket “Among Gods”

Among Gods endrer lineup

av yngve.

17388962 1278691212184009 9011315683832704097 OBandet meldte at de hadde rokert i besetningen, da var det like greit å prøve å være litt aktuell og fiske inn Kenneth og få litt informasjon.

Among Gods ser spøkelser...

av yngve.

Among Gods Ghost Empire CdSe det, da begynner man å komme i mål med intervjuer som hører til "aiaiaia, såpass lenge siden?"- kategorien. Bergensbandet er uansett ikke veldig datostemplet, kanskje like greit å innse at de er i totale motsatt ende av den skalaen. Doom, growl. groove, driv, dette er et band jeg vil tro de fleste med sansen for tyngde og mørke saker kan bevege nakken til. I fjor kom bandet ut med sitt siste album, 'Ghost Empire', som også representerte første (av forhåpentligvis mange) kapitler sammen med italienske Argonauta Records.

Doom med rufsete kanter

av yngve.

Bilde 2"De har en skitten nerve, som rasper seg inn i kjøttet. Nerven vrir seg og har torner, mothaker, som ikke gjør stor skade, men som har egenskapen til å bare ligge der og gjøre alt betent." Det var litt av det jeg skrev i min anmeldelse av bergensernes siste skive. Mulig jeg dro det litt langt, men det forklarer litt av det jeg vil formidle føler jeg, og gir du albumet litt tid, vil du nok skjønne hva jeg mener. Kenneth er som alltid villig til å stille opp for Heavymetal.no, her er resultatet av min passiar med ham.

Among Gods "Momument"

av yngve.

A0716631239 2Among Gods er enkelt og greit ett av de mest oversette doombanda der ute, for hadde det vært noe justis, hadde dette organiske beistet vært på forsiden til flere blader. Men det vet vi alle ikke er nok :).