Karmøygeddon 24

Thrash Metal Tribute deluxe!

av yngve

20645416 495113557499847 3718296290689869826 OEn gjeng oldschool metalhuer har samlet kreftene og stiller med thrashlåter på menyen.

Bilde, fotograf: Terje Johansen/ Metaworx Photography and Art

Oak Thrash Tribute er et knippe oldinger fra Østlandet, og fartstid har de i varierende grad. Vi snakker blant annet om gitarist Morten fra Witchhammer og Jostein fra Testimony (den gang trommer, i Oak Thrash Tribute synger han). 

Jostein, du vet, den alltid like glade og fantastisk flotte karen som kan minne om en metalversjon av Ludvig i Flåklypa, med ideologien og pågangsmotet tykt påsmurt, har ikke erfaring som vokalist, men det låter kult! "Det er veldig moro at jeg har fått være med disse gutta på dette, jeg har jo INGEN som helst sangerfaring fra band fra før" sier han til Heavymetal.no og ler litt.

Tributebandet er bygget rundt miljøet som er Oak Metal Club, som burde være godt kjent blant dere lesere. Vi får vite at det ikke dreier seg om å covre de store og kjente, men ta for seg sjangeren i alle aspekter. "Mange tributeband der ute tar jo for seg ett band, og gjerne låter og band som er litt tilgjengelige og kan brukes i flere settinger" sier Jostein. "Men vi, vi mener at noen bør hedre hele thrashscenen, ikke bare spille låter fra de største."

Foruten Morten og Jostein består lineup-en av trommeslager fra Mecalimb, Marius, Steinar på bass fra (wait for it...) Rövballebandet og Nostalgic Groove - og ikke minst Thomas fra Ragnarok, som jeg vet har bra musikksmak (Nwobhm!!!).

Sjekk klippet her, der finner du blant annet en gedigen fet sang fra Flotsam And Jetsams debutskive. Og har du ikke den er du rett og slett ikke noe jeg sender julekort til.

Oak Thrash Tribute@Facebook