Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Panzer "Send Them All To Hell"

av yngve

Send Them All To Hell Digipack 30383900 FrntlSelskap: Nuclear Blast

Release. 28.11.15

Rett i trynet, trygg metal, framført av tyskere og uten et snev av innovasjon.

Er du glad i metal som hamrer framover og som i hovedsak ikke legger igjen så mye annet enn kruttslam i avspillingstiden? Look no further,

Det positive er at det oser Accept av dette, kanskje ikke så rart? Både Herman Frank og trommeslager Schwarzmann er jo her :).Vokalen er et aber for meg, jeg er ikke fan av Destruction, samtidig er jeg jo fan av Udo, og objektivt er ikke han veldig mye bedre enn Schmier:). Men jeg elsker Udo, her på Panserskiva blir det litt mye i vokalbiten synes jeg. 

Lyden er enorm, alt har fått en syk overprodusert og svær studiobehandling. Dette er helt korrekt, dette er musikk som MÅ ha det slik, selv om jeg ikke er veldig fan av å løse det på en slik måte. Mitt spørsmål om dette hadde vært like fett med en tynnere produksjon er noe jeg tygger på, men skitt au, det trenger ikke alltid å være så komplisert.

Jeg har snakket med folk som elsker dette, og folk som ler av det, jeg er litt mer mot første, men jeg elsker det ikke. Det er fett, men har ikke det store virkefeltet hos meg. Det er ikke musikk jeg trenger eller føler så ofte for å spille. Fans av medlemmenes respektive band bør sjekke ut, og fans av tysk heavy metal. Og, jeg tror ikke denne skiva og dette bandet vil få veldig mye omtale i historiebøkene.

6,5/10

Tracklist:

  1. Death Knell
  2. Hail And Kill
  3. Temple Of Doom
  4. Panzer
  5. Freakshow
  6. Mr. Nobrain 
  7. Why?
  8. Virtual Collision
  9. Roll The Dice
  10. Bleed For Your Sins
  11. Murder In The Skies