Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Norway Rock, oppsummering og statusrapport

av yngve

10599550 10152641095769866 6039352942769611026 NDet tikket inn en pressemelding for et par dager siden:

"14. og 15. november var det duket for Uprising Part 1 med stor suksess og et pent overskudd på Harvest Bar i Kvinesdal. Over 800 tok turen for å vise sin interesse og glede over at festivalen ønsker å gjenoppstå. Med band som Oslo Ess og Backstreet Girls som toppet plakaten, kan vi ikke annet enn å takke for en solid og veldekket rockehelg i lille Kvinesdal.

I etterkant har det vært en evaluering av eventen og tanker fremover.

Norway Rock@Facebook

Det er uten tvil stemning for at festivalen skal gjenoppstå, men det kreves hardt arbeid og økt ildsjeldugnad. Det ble enstemmig vedtatt å danne firma ved navn Kvinesdal Event AS som skal ta for seg ulike arrangement for å bygge opp om økt startkapital samt håpe på forbedring av infrastrukturen på festivalområdet på Øyesletta. Ulike arrangement vil foregå hovedsakelig lokalt, men vil også rette seg mot større byer for å bygge opp interesse og øke tilgjengelighet for alle rockehjerter.

Den antatte eventen sommer 2015 blir dermed utsatt slik at vi kan planlegge stort og smått fremover.

Dersom festivalen skal gjenoppstå, trengs dedikerte ildsjeler og startkapital før ny festival i det hele tatt kan vurderes. Vi er for tiden på jakt etter flere ildsjeler som har lyst å bidra med smått og stort innen festivalarbeid, og ønsker folk vil ta kontakt dersom det er interessant.

Vi kommer tilbake med ny og oppdatert informasjon når det organisatoriske er på plass og fortløpende oversikt over eventer i god rockeånd."