Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Man The Machetes bærer nag

av yngve

11541877 1006185972725506 4892896266854640019 NBandet slipper skiva 'Av Nag' 21. august, det får vi opplyst fra Indie Recordings.

"Skiva kommuniserer i et universelt riff-språk som bryter ut med adrenalinpumpende drivkraft. Halsrivende vokaler, herlig melodiøse riff og intense trommer; alt blandet med fengende rytmer, nerve, groove og mengder av rock’n’roll attityde. Låtene til Man The Machetes er fylt med ungdommelig entusiasme som er gitt en feilfri produksjon av Fredrik Nordström (Bring Me The Horizon, In Flames) ved Studio FredmanAv Nag reflekterer en voksende selvsikkerhet og modenhet som kjapt kommer til å føre til ekspandering av bandets fanbase overhele Europa."

Man The Machetes@Facebook

"I løpet av kort tid har Man The Machetes gått fra å spille på små lokaler i Norge, til å spille på store festivaler som Pstereo og Hove, vinne Ukas Urørt og varme opp for band som Gallows og Kvelertak.

De startet opp som fem kompiser i en gammel tysk bunker med et ønske om å spille musikken de elsket. De tok snart til med å mixe elementer fra hardcore, rock, metal og pop for å kreere unike, heavy festlåter som gnistrer av energi. Debutalbumet Idiokrati ble til under fire intensive, maniske uker med Eric Ratz (Billy Talent, Cancer Bats, Comeback Kids) som produsent. Resultatet balanserte delikat mellom en kompromissløs, men lyttervennlig lyd."

Tracklist:

  1. De Sier Nei!
  2. Mennesketrapp
  3. Dopamin
  4. Til Døden Samler Oss
  5. Tung Luft
  6. Adjø Artemis
  7. Ørkenmarsj
  8. Djevelens Dråper
  9. Bak Det Perfekte